Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Târg de Toamnă la Grădinița Rațiu

Diverse
Tools
Typography

Cu prilejul fiecărei toamne, și anul acesta luna octombrie și-a făcut loc printre noi la celebrarea unui deceniu de bune practici într-ale târguielilor autumnale.

 Copii, părinți, cadre didactice s-au reunit cu  nerăbdare în curtea prietenoasă a grădiniței.

Vizitatorii s-au perindat pe la standurile încărcate cu abundența toamnei, precum și pe la cel cu gogoși și ceai, reîntregind atmosfera de familiar, în strălucirea de după-amiază a razei de soare.

Obiectivul acestui moment a fost consemnarea ca tradiție a unei poze miniaturale de târg de toamnă, unde mâini și mânuțe rodnice și-au reunit eforturile și priceperea pentru un produs finit concentrat în timp plăcut, estetic, ambianță si relaționare relaxată.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS