Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Premiul Mentor pentru excelență în educație 2022. Ultimele trei săptămâni pentru nominalizări

Diverse
Tools
Typography

Munca și dăruirea profesorilor și antrenorilor deosebiți se recunoaște public în fiecare an, începând din 2010, cu Premiul Mentor pentru excelență în educație. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Nominalizările se depun online până în 31 decembrie 2022. Detalii și formularul se găsește pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Premiul Mentor este cea mai longevivă distincție anuală pe plan național în domeniul învățământului, din perioada de după 1989, acordat de un ONG.

Programul se organizează anual, începând din 2010, din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate din fondurile asigurate de Compania MOL România.

Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Orice persoană – elevi, foști elevi, părinți, colegi... – poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup.

Detalii și formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor la sala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București. Între anii 2011-2016 Premiile Mentor au fost decernate la Cluj, și în perioada 2017-2019 la Teatrul Odeon din București.

Videoclipuri cu laureații Premiului Mentor din Cluj la edițiile precedente:

2021 – Muszka Pál Anna Éva, educator – https://bit.ly/3Q9cgvi

2021 – Tőkés Árpád, antrenor de orientare în alergare – https://bit.ly/3KIti25

2019 – Mariana Suma, profesor de vioară – https://bit.ly/2F0ERnU

2018 – Balázs Bécsi Attila, profesor – https://youtu.be/ROMFCn4gxpo

2015 – Todor Gabriela, profesor de violoncel – https://bit.ly/3CC9uuI

2015 – Tellmann Jenő, profesor de fizică – https://bit.ly/3V4O1ly

2014 – Székely Géza, profesor arte plastice – https://bit.ly/3fPfRCk

2014 – Roşca Emilia Elena, profesor limbă franceză – https://bit.ly/3SVUhdx

2013 – Dan Leonard, profesor de engleză – https://bit.ly/3e8OhiJ

2011 – Guttmann Mihály, profesor de muzică – https://bit.ly/3SKyLbV

2010 – Maniu Emese Ágnes, antrenor înot – https://bit.ly/3ed7FuT

2010 – László György, profesor de muzică – https://bit.ly/3V42T3y

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS