Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristian Matei: “Cultura și educația promovate în orașul nostru prin evenimente inedite”

Diverse
Tools
Typography

În perioada 10-16 ianuarie, Biblioteca Teodor Murasanu Turda a desfășurat proiectul național “Săptămâna Mihai Eminescu” prin care mediul online a fost invadat de poezii minunat recitate de mici și mari iubitori ai operei lui Mihai Eminescu. Totodată, astăzi, bibliotecarele noastre l-au omagiat pe marele poet alături de copilașii de la Grădinița Prichindelul Isteț, urmând să li se alăture și alte instituții de învățământ din municipiu.

Vă reamintim că, împlinirea a 173 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu va fi marcată la Turda în 17 ianuarie, începând cu ora 19.00, printr-un concert de muzică și poezie românească care va avea loc la Fabrica de Teatru.

Fără educație și cultură, o societate nu poate evolua. La nivelul municipiului Turda ne mândrim cu instituții de prestigiu cu un patrimoniu cultural valoros care, prin acțiuni și spectacole educative, promovează frumusețea culturii românești.

Prețuim toate aceste instituții și investim în ele pentru că doar așa putem să promovăm în rândul societății valorile culturii românești. Avem în vedere și îmbunătățirea ofertei culturale prin reabilitarea clădirii fostei judecătorii și redestinarea ei ca Centru de cultură, artă și tradiții. Astfel, vom adăuga instituțiilor de cultură din municipiu un spațiu de educație care va deservi tuturor turdenilor dar și turiștilor care ne trec pragul.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS