Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Consiliul Județean a depus proiectul pentru dotarea a 11 unități de învățământ special în vederea finanțării prin PNRR

Diverse
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a depus proiectul ”Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din județul Cluj” pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este un obiectiv important prin intermediul căruia urmărim modernizarea infrastructurii instituțiilor de învățământ special și asigurarea unor condiții optime de studiu și dezvoltare, cu fonduri nerambursabile. Ne preocupăm constant de îmbunătățirea mediului educațional, astfel încât procesul instructiv-educativ să fie aliniat cerințelor actuale și să corespundă nevoilor reale ale elevilor.”

În baza acestei investiții, cele nouă școli speciale, Grădinița Specială și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, entități aflate în subordinea forului administrativ județean, vor beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

Concret, se va asigura infrastructura TIC pentru laboratoarele și sălile de clasă, iar spațiile de învățare, precum săli de clasă, laboratoare, ateliere și cabinete școlare vor fi dotate cu echipamente specifice și digitale în vederea facilitării procesului de învățare și furnizării unui act educațional corespunzător cerințelor pieței muncii.

Cu o valoare totală de 7.507.756,64 lei, inclusiv TVA, proiectul este estimat a fi implementat în intervalul iunie 2023 – decembrie 2024.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS