Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, May
147 New Articles

Experiențe, curiozități și emoții, la Primăria Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

"Școala Altfel" a fost prilejul perfect pentru ca elevii de la Școala Gimnazială "Avram Iancu" să ne facă o vizită.

Aceștia au fost emoționați să îl cunoască pe domnul primar, dar și pe colegii din instituție. Totuși asta nu i-a oprit să adreseze edilului nostru întrebări inteligente pe diverse subiecte. Astfel, am fost plăcut surprinși de faptul că, deși sunt mici, au un mare interes față de comunitate, intuiesc perspectivele de dezvoltare și apreciază tot ce facem nou în orașul nostru.

✅Interesul lor denotă atât implicarea cadrelor didactice, cât și a părinților în educarea civică a noilor generații, motiv pentru care îi felicităm.

Le mulțumim copiilor pentru vizită și le dorim să fie continuatorii muncii noastre în dezvoltarea municipiului!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS