Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Laureații ediției a II-a a Concursului online pentru copii ”Haine din materiale reciclabile”

Diverse
Tools
Typography

În perioada 5-6 Iunie 2023 Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat ediția a II-a a Concursului online ”Haine din materiale reciclabile”dedicat Zilei Internaționale a Mediului Înconjurător.

Concursul a fost adresat elevilor de la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” și face parte din Parteneriatul ”Civism, educație și implicare” încheiat în acest an școlar de biblioteca publică turdeană și instituția de învățământ. La concurs s-au înscris  60 de participanți. Juriul format din bibliotecarele Dana Deac, Cristina Docze și Nicoleta Cîrlea acordat 2 Premii I, 2 Premii II, 2 Premii III și 4 mențiuni. Juriul a apreciat ingeniozitatea costumelor și felicită pe toți participanții la întrecere. Laureații concursului sunt următorii:

PREMIUL I


PREMIUL II


PREMIUL III


MENŢIUNI




Premiile și diplomele vor fi duse la sediul central al școlii în data de 8 Iunie 2023.

Daniela Deac
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS