Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Mar
115 New Articles

87,25 % rata de promovare a concursului național de titularizare, în județul Cluj, sesiunea 2023, înainte de soluționarea contestațiilor

Diverse
Tools
Typography

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de către cadrele didactice din județul Cluj care au susținut proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, sesiunea 2023, înainte de înregistrarea și soluționarea contestațiilor.

Procentul de 55,65% al notelor peste 7 (șapte) obținute de către candidații care au susținut proba scrisă la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar situează județul Cluj pe primele locuri în clasamentul național, publicat astăzi, 18 iulie 2023, de către Ministerul Educației.

În județul Cluj 13 candidați au obținut nota 10 (1,04%), 394 candidați (31,60%) au obținut note cuprinse între 5,00-7,00, iar 694 candidați (55,65%) au obținut note între 7,00 și 9,99.

La proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 12 iulie 2023, în 6 centre de examen organizate la nivelul județului Clujs-au prezentat 1.311 candidaţi (83,13%) din cei 1.577 candidaţi înscriși, cu drept de participare la această probă scrisă. În județul Cluj 2 candidați au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă, iar 61 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.

În centrele de evaluare, constituite la nivel național, au fost transmise spre evaluare 1248 de lucrări din județul Cluj. A existat o singură lucrare anulată într-un centru de evaluare din motive legate de nerespectarea metodologiei.

,,Rezultatele obținute de către cadrele didactice din județul Cluj la concursul național pentru  pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar reconfirmă ceea ce am declarat la afișarea rezultatelor elevilor la exemenele naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat, faptul că la Cluj profesorii și elevii sunt măsura unui proces educațional de calitate. În această vară am reușit performanța de a ne menține pe primele locuri în clasamentele  naționale, fie că vorbim despre examenele elevilor sau ale profesorilor clujeni, fapt care ne onorează și ne responsabilizează, în egală măsură. Îi felicit astăzi pe toți, pentru aceste rezultate la concursul național de titularizare și le urez mult succes, pe mai departe, în cariera didactică. Mulțumesc tuturor celor implicați în comisiile județene și apreciez efoturile colegilor inspectori, ale directorilor și ale tuturor cadrelor didactice implicate în gestionarea examenelor naționale, în județul Cluj”, a declarat doamna Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Contestațiile se depun în scris la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj sau se transmit prin poștă electronică (scanat) la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , azi, 18 iulie 2023, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie 2023, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro, în data de 26 iulie 2023.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7,00 (șapte), iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5,00 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturi, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în perioada 27 iulie – 30 august 2023.

Toate informațiile, precum și calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar, sunt disponibile și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Cluj_ https://www.isjcj.ro/resurse-umane/mobilitate-personal/

COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS