Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Primăria Turda: A fost predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor la proiectul: "Construire infrastructură educațională suport pentru formare profesională (Laborator Școală Profesională)"

Diverse
Tools
Typography

Acest proiect este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar realizarea acestuia reprezintă un suport valoros pentru formarea profesională a tinerilor din comunitatea noastră.

Laboratorul școlii profesionale Poiana va fi un loc pentru formare profesională în finisaje pentru construcții, unde elevii vor beneficia de pregătire practică de înaltă calitate.

Proiectul include construirea unei clădiri noi, situate pe strada Câmpiei, numărul 78, unde elevii vor putea beneficia de pregătire practică de înaltă calitate în meseriile pentru care se califică.

Valoarea totală a proiectului: 907.536,55 lei

Acest proiect va îmbunătăți viața comunității noastre și va aduce mai multe oportunități pentru tineri. Lucrările vor începe în cel mai scurt timp.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS