Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Nu toți eroii poartă capă! - Înscrie-te la tabăra Eroi în Devenire!

Diverse
Tools
Typography

Asociatia The Da Vinci System organizează în perioada 31 august - 4 septembrie, tabăra ,,Eroi în Devenire”, în cadrul căreia vor avea loc o serie de traininguri și workshopuri, cu scopul de a crește gradul de implicare civică, în rândul tinerilor din Comunitatea Urbană Arieș. Acest proiect este finanţat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.

Comunitatea noastră se pregătește să își întâmpine tinerii pasionați de voluntariat într-o aventură inedită în județul Cluj sau împrejurimile acestuia. Sub motto-ul „Nu toți eroii poartă capă! Unii poartă cu ei doar spiritul de aventurier, o dorință puternică de a face o diferență în comunitate și o sete de cunoaștere, iar asta este suficient pentru a fi un #ErouInDevenire!", îi încurajăm pe toți cei dornici să își dezvolte potențialul să se înscrie în tabără.

Tabăra promite să ofere o experiență memorabilă și educațională, punând la dispoziția participanților o serie de activități intense de formare profesională și personală. Acestea vor cuprinde ateliere interactive menite să deschidă interesul pentru implicarea civică și vor aborda teme de actualitate ce vizează dezvoltarea comunității. Iar pentru mai multe detalii atât despre activități cât și topicul acestora, rămâneți cu ochii pe paginile de socializare ale organizației.
Înscrie-te în Tabăra „Eroi în Devenire" și rămâi cu ochii pe paginile noastre de social media pentru mai multe informații: https://forms.gle/QTbzuLtjsCXgK4scA. 

Start ONG este un program lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social şi cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituţiilor non-administrative şi grupurilor informale/ de iniţiativă.

„Suntem dedicați să oferim un mediu prielnic pentru creșterea și dezvoltarea tinerilor noștri, încurajându-i să își descopere potențialul de lideri și activiști în comunitate’, a declarat Iulia Cîmpean, coordonatorul proiectului ,,Eroi în Devenire”, Asociația The Da Vinci System.

***

Contact:
Nume: Cîmpean Iulia Denisa
Funcţie persoană de contact: Coordonator Proiect
Număr de telefon: 0756 252 409
Adresă de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

***

Asociația The Da Vinci System este o organizație de tineret care oferă tinerilor din Comunitatea Urbană Arieș oportunități de dezvoltare în domenii insuficient deservite. Având un istoric de opt ani de implicare, asociația a contribuit la formarea a întregi generații de tineri implicați, prin intermediul inițiativelor civice și de educație non-formală. Tipuri de proiecte derulate: Inițiative care dezvoltă skill-uri STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) sau hard skills precum stăpânirea unor softuri de editare (Adobe Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, After Effects etc.), programare și web development.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS