Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

"Eroi prin Educație Civică" - Creștem implicarea civică în comunitate!

Diverse
Tools
Typography

Eroii pot lua multe forme, de la salvatorii din povești la oamenii obișnuiți care fac lucruri extraordinare în comunitatea lor. Dar ce înseamnă cu adevărat să fii un erou? În Tabăra ,,Eroi prin Educație Civică”, îi învățăm pe tineri că eroul poate fi oricine care alege să facă o schimbare pozitivă în lumea din jurul său.

La finalul lunii octombrie, vom organiza o tabără ce își propune să descopere și să cultive eroii ascunși printre tinerii din comunitate. Pe parcursul sesiunilor de formare, participanții vor explora conceptul de dezvoltare de proiecte comunitare și vor învăța cum pot deveni protagoniștii schimbărilor benefice în comunitatea lor.

Îndrumați de traineri cu experiență, care îi vor ghida la fiecare pas, participanții vor lucra la proiecte reale, proiecte care să răspundă nevoilor comunității și care să inspire schimbarea.

Rămâneți pe aproape pe paginile de social media ale organizației pentru a afla mai multe detalii despre tabăra ,,Eroi prin Educație Civică”!

Proiect derulat de Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică, în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda și Asociația Potaissa Art, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Despre Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică răspunde, prin activitățile sale, unui context cultural definit de lipsa de oportunități de dezvoltare a tinerilor din comunitate. Proiectele sale susțin dezvoltarea culturală și educațională a tinerilor, contribuind la formarea unor deprinderi personale și profesionale încă din perioada liceului, care să le crească șansa de angajabilitate odată cu intrarea pe piața muncii.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele desfășurate de Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică, urmărește pagina de Facebook AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială (www.facebook.com/amos.faptebune), pagina de Instagram amos.romania (www.instagram.com/amos.romania/) sau vizitează-ne pe www.educatiedemocratica.ro.

Despre Programul Active Citizens Fund România

Programul Active Citizens Fund România este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021.

Obiectivul general al Granturilor este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de Fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene. Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile.

Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilaterale cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați www.activecitizensfund.ro. Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS