Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Mon, May
88 New Articles

Consiliul Județean achiziționează, cu bani europeni, echipamente de ultimă generație pentru școlile speciale

Diverse
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul având ca obiect furnizarea de echipamente IT, de telecomunicații, diverse tipuri de echipamente computerizate, softuri, ghiduri educaționale și jocuri educative pentru instituțiile școlare speciale.

Achiziția este parte a unui proiect mai amplu, cu finanțare europeană, câștigat de forul administrativ județean, ce vizează dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din județul Cluj. Valoarea acestuia este de 7.484.551,64 lei, TVA inclus.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Asigurarea unei infrastructuri educaționale corespunzătoare reprezintă o prioritate absolută pentru noi. Cu ajutorul banilor obținuți prin Planul Național de Redresare și Reziliență vom oferi tuturor elevilor înscriși în școlile speciale cadrul necesar pentru învățare și dezvoltare, conform cerințele actuale. Această investiție vine în completarea celorlalte proiecte europene implementate la nivelul instituțiilor școlare aflate în subordinea Consiliului Județean.”

Printre echipamentele achiziționate se numără: table interactive, sisteme de sunet, camere videoconferință, scanere de documente cu cameră portabile, videoproiectoare, smartbord-uri, tablete grafice, jocuri senzoriale, de construcție, sisteme all in one, laptopuri, tablete, multifuncționale etc.

Valoarea totală estimată a dotărilor este de 3.090.629,47 lei, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind data de 4 decembrie a.c., ora 15.00.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS