Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Eroii comemorati de copii

Diverse
Tools
Typography

În 29 mai 2014, de Ziua Eroilor, în semn de recunoştinţă pentru sacrificiile înaintaşilor, un grup de copii de la Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" din Turda din clasele primare şi gimnaziale, însoţiţi de profesoara lor, Nicoleta Oţel, au poposit la bustului eroului local Ioan Opriş.

Despre această acţiune, prof. Nicoleta Oţel ne-a spus că a fost un bun prilej de a reaminti elevilor rolul pe care l-au avut în istorie eroii. "Elevii din clasele a III-a B şi a III-a C au depus o coroană cu flori la monumentul închinat preotului martir Ioan Opriş, iar eleva Oana Venţel prin intonarea cântecelor patriotice a făcut să vibreze de emoţie inimile celor prezenţi.", ne-a mărturisit prof. Nicoleta Oţel, apreciind că o astfel de activitate este o lecţie de istorie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS