Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Pretuind apa, pretuiesti viata! - Copii in vizita la statia de tratare a apei

Diverse
Tools
Typography

În 18 iunie, la Staţia de Tratare a Companiei de Apă ARIEŞ au fost în vizită 20 elevi de clasa a III-a de la Școala „Teodor Murășanu" din Turda. Trebuie menționat faptul că, stația de tratare de pe strada Bogata din Turda trateaza și distribuie apă pentru municipiul Câmpia Turzii și comunele arondate acestuia.

Copiii au avut o foarte frumoasă panorama de pe decantorul stației. Filtrele de nisip au fost asociate de aceștia cu căzile de Jacuzzi şi centre SPA. La laboratorul de analiză al apei, specialiștii CAA le-au explicat micilor oaspeți despre calitatea apei pe care o bem, au avut ocazia să facă singuri teste de pH.
Copiii au fost foarte interesați de toate procesele prezentate și chiar au pus întrebări pertinente personalului de la Stația de Tratare.
După tot bagajul de cunoștințe obținut, ca recompensă pentru cumințenia și interesul lor, li s-a oferit prilejul de a se juca în voie pe gazonul de la stație cu mingi și rachete de badminton oferite de reprezentanții CAA.
Cadrul didactic care i-a însoţit, domnul învățător Ciortea Mihai, a afirmat că „această excursie a fost una binevenită şi apreciată pentru un sfârşit de an şcolar".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS