Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Locul I pentru Scoala "Teodor Murasanu"

Diverse
Tools
Typography

Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu" din municipiul Turda (Şcoala Nr. 1), a participat la competiţia "Best Practice", unitatea şcolară fiind declarată câştigătoarea concursului.

Proiectul "Best Practice" este o acţiune de colectare separată a deşeurilor, desfăşurată în cadrul campaniei de informare şi conştientizare a proiectului "Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj", proiect implementat de Consiliul Judeţean Cluj.
În cadrul acestei campanii, au fost implicate şase unităţi şcolare din tot atâtea unităţi administrativ teritoriale – respectiv, Cluj-Napoca, Turda, Dej, Câmpia Turzii, Gherla şi Huedin, având drept scop, încurajarea colectării separate a deşeurilor în rândul elevilor. Concursul s-a derulat pe perioada lunii aprilie, 2014.
Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu" din municipiul Turda (Şcoala Nr. 1) a fost desemnată şcoala câştigătoare, obţinând Locul I. În cadrul proiectului derulat, la nivelul şcolii s-au implicat 140 elevi din clasele V-VIII, care au colectat 1050 kg de deşeuri constând în hârtie şi plastic. Coordonatorul proiectului la nivelul şcolii câştigătoare a fost doamna prof. Ana Corovei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS