Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mesajul primarului Radu Hanga pentru absolventii claselor a XII-a, promotia 2014-2015

Diverse
Tools
Typography

Dragi liceeni,
Acum este momentul când cunoștințele acumulate pe băncile școlii își vor legitima valoarea câștigată în timpul liceului. O nouă viață vă așteaptă să o descoperiți.

Voi sunteți noua promoție de tineri absolvenți pregătiți să descopere drumul către maturitatea vieții, gata să își ia destinul în mâini și să ducă mai departe renumele liceului și a localității în care ați evoluat pe parcursul celor patru ani.

Cu siguranță școala și comunitatea și-a pus amprenta asupra voastră, astfel încât să deveniți verticali și cu putere în momentele grele.

Experiențele să vă fie un exemplu de viață!

Învățământul este o prioritate pentru administrația publică locală a municipiului Câmpia Turzii, astfel pentru prima dată după 25 de ani, în septembrie anul curent, va fi elaborată Strategia în domeniul Educației, perioada 2015-2020.

Să treceți cu bine peste toate examenele pe care le veți susține. Secretul reușitei constă în ambiție și foarte multă muncă.Vă doresc să aveți țeluri înalte și să luptați pentru ele întodeauna.

De-a lungul celor patru ani, ați avut parte de un grup de profesori excepționali, de la care ați avut de învățat, colegi minunați și bucurii. Felicitări părinților pentru că au reușit să vă susțină în tot acest timp și vouă pentru absolvire.

Bucurați-vă, fiți fericiți și încrezători în puterea voastră. Să vă amintiți cu plăcere de momentele unice din viața de liceu.

Vă doresc succes în tot ceea ce faceți și să fiți mândri că ați promovat liceul în municipiul Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS