Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Institutul postliceal Phoenix ofera cursuri gratuite pentru persoanele din mediul rural printr-un proiect european

Diverse
Tools
Typography

Asociația Institutul Postliceal "Phoenix" din Cluj Napoca, organizează o serie de cursuri gratuite în cadrul proiectului de grant: POSDRU/184/5.2/S/153644 "Creșterea oportunităților de ocupare pentru zonele rurale din regiunile Nord-Vest, Centru și Vest-CoRURAL".

Proiectul are ca obiectiv creșterea gradului de ocupare și facilitarea integrării pe piața muncii pentru 300 de persoane din mediul rural, din regiunile Nord-Vest, Vest și Centru. În funcție de numărul de cursanți înscriși, se va decide orașul în care se vor desfășura cursurile.

Serviciile oferite grupului țintă sunt următoarele: servicii de informare în tehnicile de căutare a unui loc de muncă, consiliere în carieră, instruire și dezvoltare personală, în următoarele meserii: operator introducere validare prelucrare date, designer pagini web, grafician calculator, designer publicitate, competențe informatice, tester IT, operator CAD/operator aplicații IT, lucrător comercial, bucătar, baby sitter, dezvoltare competențe. Cursurile se adresează persoanelor aflate la ora actuală în următoarele cazuri: șomeri, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane fără loc de muncă, persoane care beneficiază de ajutor social.

Proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea economică echilibrată și echitabilă a zonelor defavorizate din regiunile menționate.

Relații suplimentare puteți obține la Secretariatul Institutului Postliceal "Phoenix" din Cluj Napoca, telefon 0264-437313.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS