Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Fri, Jul
84 New Articles

Camere video, mobilier si asfaltari la "Avram Iancu" in Campia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Şcoala "Avram Iancu" din Câmpia Turzii se pregăteşte pentru începerea noului an şcolar, motiv pentru care au existat câteva modificări.

Astfel, s-au amenajat sălile pentru cei 53 de noi elevi care vin la clasa zero - grupa pregătitoare - şi chiar s-a adus mobilier nou pentru micuţi. La fel, s-a amenajat şi toaleta pentru ca cei mai mici dintre elevi să aibă acces fără dificultate.
De asemenea, pe coridoarele şcolii s-au montat camere de supraveghere, asta în contextul în care pe exterior şcoala avea, deja, montate astfel de camere. În plus, la poartă s-a instalat un interfon, aşa că "pe perioada cursurilor, în pauze, nu va mai avea acces în şcoală decât personalul şcolii, iar cine doreşte să vină în şcoală sună" spunea directorul Ana Popescu precizând că "nici elevii nu mai pot ieşi din incinta şcolii pe durata cursurilor" ca să meargă la un magazin, de exemplu, aici directorul şcolii considerând, pe de-o parte, că ar putea exista posibilitatea amenajării unui chioşc în incinta şcolii sau, pe de altă parte, s-ar putea forma şi o educaţie alimentară la nivelul elevilor, aceştia obişnuindu-se, astfel, să vină cu sandwich-uri de acasă şi să nu îşi mai cumpere chips-uri.
În altă ordine de idei, la intrarea în curtea şcolii şi în anumite zone din curtea şcolii s-a asfaltat pentru că erau gropi şi pământ şi, când ploua, se formau bălţi şi se făcea noroi. De asemenea, au fost canalizate toate scurgerile de pe şcoală, pentru ca apa să nu mai ajungă în curtea şcolii.
În anul şcolar 2012-2013 la Şcoala "avram Iancu" din Câmpia Turzii învaţă mai mulţi elevi decât în anul şcolar precedent, având în vedere că pentru noul an şcolar s-au înscris în clasa I mai mulţi elevi decât cei care au absolvit clasa a VIII-a în anul şcolar 2011-2012. Plus că numărul de elevi creşte cu cei 53 de elevi înscrişi în clasa zero.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS