Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Cine sunt directorii instituţiilor de învăţământ din Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Inspectoratul Şcolar judeţean Cluj a organizat în luna octombrie 2016 concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct, din unităţile de învăţământ de stat din judeţul Cluj.

În urma punctajelor obţinute la concurs, şcolile din municipiul Câmpia Turzii au următoarea conducere:

  • Şcoala gimnazială „Mihai Viteazul”- director Anechitoaie Carmen
  • Şcoala gimnazială „Avram Iancu”- director Ana Popescu, director adjunct Jiman Bella Ecaterina
  • Liceul Teoretic „Pavel Dan” – director Popa Daniela Cristina, director adjunct Nicoară Florica Dorina
  • Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”– director Paula Bozdog, director adjunct Monica Cherecheş.

Personal, doresc să vă felicit pentru rezultatele obţinute la acest concurs. Sunt mândru că viitorul acestui municipiu, copiii noştri, vor învăţa în şcoli coordonate de adevăraţi profesionişti. Aveţi o misiune grea şi o datorie fermă faţă de comunitatea noastră de a forma caractere puternice şi de a oferi sprijin cadrelor didactice pe care le îndrumaţi.

Ştiu că fiecare dintre dumneavoastră sunteţi oameni integri, cu valori înalte, cu creativitate şi inspiraţie pentru elevii noştri, de aceea, am încredere că veţi depune toate eforturile pentru ca unitatea de învăţământ pe care o conduceţi să fie la un nivel superior.

Primar<> Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS