Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Expoziție - concurs regională cu implicarea a peste 400 de elevi din învățământul special și de masă

Diverse
Tools
Typography

Școala Gimnazială Specială – Centru de Resurse și Documentare privind Educația Integrată/Incluzivă (CRDEII), instituţie de învățământ special subordonată Consiliului Județean, organizează Expoziția-concurs Regională de Compoziții Plastice și Decorative „Copiii vestesc primăvara”.

Evenimentul are loc în perioada 23-26 aprilie, la Turnul Croitorilor – Centru de Cultură Urbană Cluj-Napoca, etajul I, situat pe strada Baba Novac nr. 2, expoziția urmând a fi deschisă oficial marți, 24 aprilie a.c, începând cu ora 11.00.

Proiectul se adresează elevilor cu cerințe educative speciale din clasele 0-VIII, scopul acestuia fiind acela de cultivare și valorificare a potenţialului creator al copiilor în contextul cunoașterii și promovării obiceiurilor și tradițiilor românești precum și a respectului și a sensibilității față de natură și de mediul înconjurător. În acest scop, copiii au fost antrenaţi în desfăşurarea unor acțiuni de pregătire și confecționare a produselor ce vor fi prezentate în cadrul expoziției, oferindu-li-se, așadar, oportunitatea de a se exprima artistic în mod public și de a fi o voce la nivelul comunității a cărei parte integrantă sunt.

„Copiii vestesc primăvara” este un concurs cultural-artistic în care sunt implicați peste 400 de elevi din învățământul special și din învățământul de masă din mai multe județe ale țării - Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Maramureș, Sibiu, Sălaj, Timiș etc., cu o parte din instituțiile participante Școala Gimnazială Specială - CRDEII stabilind deja parteneriate educaționale pe parcursul mai multor ediții.

Concursul face parte din cadrul Proiectului educațional Regional „Micii Artiști”, ediția a IX-a, fiind aprobat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și inclus în Calendarul Activităţilor Educative Regionale și Interjudețene.

Biroul de presă
23 aprilie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS