Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Royal School in Transylvania are un nou director

Diverse
Tools
Typography

Domnul Brendan Clarke-Smith este, începând cu luna iulie 2018, noul director al Royal School in Transylvania. Acesta are o vastă experiență atât în ​​predare și în managementul sistemului educațional, cât și în sectorul voluntariatului şi al serviciului public, în calitatea sa de fost (cel mai tânăr) consilier și politician în orașul natal  Nottingham, Regatul Unit al Marii Britanii.

Domnul Brendan Clarke-Smith se alătură Royal School in Transylvania venind de la Școala Internațională din București, anterior acumulând experiență didactică în ​​Suedia și în Norvegia.

„Sunt absolut încântat să mă aflu la Royal School in Transylvania în acest moment important în dezvoltarea ei", a declarat domnul Brendan Clarke-Smith. "Am o experiență considerabilă în curriculum-ul Cambridge IGCSE, nivelele AS și A, și aștept cu nerăbdare continuarea progreselor semnificative  înregistrate deja de Royal School, atât la ​​nivelul primar, cât și la cel secundar”, a precizat noul director.

„Sunt pasionat de România și, chiar dacă m-am bucurat să trăiesc trei ani în București, consider că municipiul Cluj-Napoca este un loc minunat pentru a crește o familie", a mai spus domnul Clarke-Smith.

„Soția mea este din România și fiul nostru s-a născut în timp ce trăiam în Norvegia. După ce am trăit și am muncit în numeroase locuri, pot să spun cu încredere: Cluj-Napoca este un oraș în care ne vom stabili pe termen lung și așteptăm cu nerăbdare să devenim parte a comunității locale… Mi-am planificat deja să particip la câteva meciuri de fotbal!", a declarat noul director al Royal School.

Anul școlar s-a încheiat la Royal School în data de 28 iunie, când a avut loc Festivalul Verii (Summer Fete), o serbare deosebit de reușită a comunității, care a fost susținută de voluntari și companii locale, la sfârșitul căreia domnul Brendan Clarke-Smith a preluat ștafeta de la fostul director, domnul Paul Page, în cadrul festivității de închidere a anului școlar 2017-2018.

Royal School in Transylvania oferă o educație centrată pe elev, adaptată secolului XXI, fiind o școală acreditată Cambridge pentru nivelul primar, gimnazial și liceal.

Royal School are încă locuri disponibile pentru anul școlar 2018-2019. Pentru mai multe informații sau pentru a profita de o zi de probă, gratuit, pentru copilul Dumneavoastră la Royal School, vizitați www.royalschool.ro sau sunați la numărul de telefon +40 770 103 108.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS