Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Rafael Grigoriu - cel mai bun consilier local la cea de-a doua ediţie a Consiliului Local al Tinerilor la Turda

Diverse
Tools
Typography

A doua ediţie a Consiliului Local al Tinerilor de la Turda a avut loc astăzi, 29 martie, de la orele 14.00 în sala mare a Primăriei Turda unde tinerii pasionaţi de debate şi mulţi specializaţi în acest domeniu au reiterat, în concepţia lor, o şedinţă a consiliului local al municipiului Turda.

Dincolo de dezbateri, de argumente pro sau contra pe subiectele luate în discuţie, o altă miză a evenimentului a fost şi desemnarea celui mai bun consilier local, aşa cum s-a procedat şi la ediţia anterioară, miză care motivează odată în plus pe fiecare participant.

La finalul şedinţei consiliului local constituit din tinerii de la The Da Vinci System juriul s-a retras să delibereze pentru a putea decide cine este cel mai bun consilier local sau, mai exact, aşa cum spunea şi Ovidiu Damian în calitate de reprezentant al juriului care a făcut anunţul, cine s-a dovedit a fi “consilierul cu cele mai pertinente, structurate logic şi pragmatice argumente susţinute”.

Deşi s-a recunoscut public că foarte mulţi din tinerii care au argumentat au fost foarte buni, cu “intervenţii extraordinar de relevante”, cupă şi diplomă putea primi doar unul.

Astfel, la această ediţie a CLT câştigătorul - deci “consilierul cu cele mai pertinente, structurate logic şi pragmatice argumente susţinute” - a fost desemnat Rafael Grigoriu, consilier local din partea partidului aflat la putere, în scenariul pus în practică de tinerii de la The Da Vinci System.

Vizibil emoţionat - fapt pe care l-a şi recunoscut indirect - Rafael Grigoriu a luat microfonul pentru a adresa, de pe podium, câteva cuvinte tuturor celor prezenţi:

“Cred că au fost patru ani în care am tot exersat chestia asta de a vorbi şi a-mi exprima anumite idei şi a închega argumentele şi nu am prea fost pe podium până acum - sau am fost dar au fost foarte puţine dăţi - dar cui trebuie să îi mulţumesc este în primul rând oamenilor care sunt cei care m-au format şi sunt destul de mulţi oameni, doar că vreau să le mulţumesc special lor, celor care sunt în conducerea asociaţiei, pentru că mi-au făcut cei patru ani să fie, probabil, cei mai frumoşi şi m-au învăţat lucruri care o să îmi folosească toată viaţa”.

Astfel, Rafael Grigoriu i-a numit pe Damian Ovidiu, Ciocan Patricia, Savu Adriana, Moise Denisa, Pataki Noemi, Piper Timea, însă mulţumiri aparte simţea să îi aducă preşedintelui asociaţiei The Da Vinci System, Leonardo Mărincean.

“Sperăm ca diploma sa fie primul pas pentru respectiva persoană spre a ajunge la un moment dat să se bucure de satisfacţia implementării unui proiect la aportul său” spunea acelaşi Ovidiu Damian încă de dinainte de a anuţa câştigătorul, adică pe Rafael Grigoriu.

Felicitări şi din partea noastră şi îi dorim nu doar mult succes dar mai ales puterea de a identifica argumente cât mai puternice în viitoarele dezbateri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS