Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Concursul “Ce ne-aduce iepurașul?” organizat de Grădiniţa “Pinocchio”

Diverse
Tools
Typography

Primăvara, natura reînvie la viață și coboară lumina în sufletul nostru, vestind miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos.Bucuria cea mai mare  este a copiilor  pentru că de Paște Iepurașul vine cu daruri minunate și anunță sosirea zilelor calde, trezirea naturii la viață pentru toți copiii cuminți.

Pentru a-l primi așa cum se cuvine, copiii se pregătesc din timp: cu oua pictate, cu mai puține boacane, cu ajutor dat mămicilor la gătirea casei de sarbatoare și cu sufletul curat, așa cum numai copiii îl au. Bucuria aceasta o regăsim în lucrările lor pline de culoare, creativitate și fantezie.Să ne bucurăm împreună de candoarea sufletului curat de copil oglindit în desene, picturi, colaje, felicitări.

Sărbatoarea Paștelui este încărcată de simboluri și tradiții păstrate cu sfințenie de-a lungul timpului. Cu prilejul acestei sărbători, întreaga suflare se bucură, dar copiii o fac într-un mod aparte.

Concursul județean:,,Ce ne-aduce iepurașul?” este inițiat pentru a exprima (artistic) bucuria apropierii celei mai slăvite și mai înălțătoare sărbătoare a Creștinității, Sfintele Paști. Aflat la cea de- aIV-a ediție, concursul organizat de educatoarele de la Grădinița cu Program Prelungit,,Pinocchio” din Câmpia Turzii și coordonat anul acesta de prof.înv.preșc. Șeulean Ionela Lucia și de prof.înv.preșc Mocean Simina, a reușit să implice  preșcolari și educatoare din treisprezece județe ale țării.Mulțumim tuturor participanților care au contribuit la reușita acestui eveniment și ne-au oferit un strop de culoare în lucrări uimitoare.Expoziția se poate vizita la Palatul Cultural ,,Ionel Floașiu” în perioada 12.04.2019-07.05.2019.

Prof. Șeulean Ionela-Lucia
Prof. Udrea Stăncuța







BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS