Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Zilele Învățământului Preșcolar Clujean

Diverse
Tools
Typography

Zilele Învățământului Preșcolar Clujean este un eveniment anual, aflat la a VI-a ediție, organizat cu scopul de a valorifica activitatea cadrelor didactice și a preșcolarilor din județul Cluj.

Evenimentul se desfășoară, anul acesta, în perioada 14-15 mai 2019. Cu această ocazie, cei interesați au oportunitatea schimbului de bune practici, atât la nivelul județului, cât și la nivelul județelor partenere.

La eveniment participă toți directorii grădinițelor din județul Cluj, inspectori școlari, agenți economici, diverse instituții, comunitatea locală, precum și invitați din alte județe. Anul acesta sunt invitați să participe cadre didactice, directori și inspectori școlari din județele Maramureș și Sălaj.

Evenimentul debutează cu Deschiderea oficială a activităților din cadrul Zilelor Învățământului Preșcolar Clujean, la Grădinița cu PP ”Floare de iris” Cluj-Napoca, începând cu ora 9,30, unde are loc diseminarea proiectelor  naționale și județene în care grădinițele din județ au fost implicate în timpul anului școlar 2018-2019, a rezultatelor acestora, vizitarea expozițiilor amenajate cu lucrările realizate de preșcolari, precum și desfășurarea simpozioanelor unde cadrele didactice împărtășesc exemple de bune practici din cadrul activităților cu preșcolarii înscriși în aceste proiecte.

Evenimentul  se va finaliza cu  Gala  laureaților concursului județean Primăvara copiilor din  cadrul programului județean cu același nume, concurs aflat la a XIV-a ediție, gală în cadrul căreia vor fi premiați preșcolarii și elevii din ciclul primar din județ care s-au remarcat prin talent, expresivitate și spontaneitate (câștigătorii locurilor I și II la secțiunea ”Pe scenă”- peste 430 de preșcolari și elevi din ciclul primar).

Gala laureaților va avea loc la Casino Centru de cultură urbană Cluj din Parcul Central într-un ambient plăcut, personalizat cu lucrările căștigătoare ale secțiunii ”Artă plastică” din cadrul aceluiaș concurs, precum și cu lucrări plastice realizate în cadrul proiectul educațional internațional Culori pentru pace.

COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS