Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Grupul Da Vinci Turda a câștigat competiția regională de dezbateri academice “Tandem Debate Weekend” și a obținut numeroase premii la această competiție

Diverse
Tools
Typography

În acest weekend, Grupul Da Vinci Turda a avut parte de un succes răsunător la competiția regională de dezbateri academice "Tandem Debate Weekend", desfășurată in Brașov.

Aici, cele 3 echipe participante ale Grupului Da Vinci Turda au dezbătut aprins daca inteligența este mai importantă decât fericirea, daca situația actuală a companiilor din China este deficitară si multe alte subiecte importante și de actualitate din lume.

Toate cele 3 echipe trecut in faza eliminatorie fiind clasate in primele 8 echipe ale competiției:

Echipa formată din Mara Kiraly, Șăulean David și Ana Maria Botezan s-a clasat pe locul 7

Echipa formată din Mălina Sălăgean, Rada Roman Crișan și Cătălina Ciortea a ocupat locul 5

Iar echipa compusă din Rares Grigorescu, Eliza Schereș și Loriana Apahidean s-a clasat pe locul 3 in etapele preliminatorii.

Pe lângă asta, una dintre ele și anume cea formată din Rareș Paul Grigorescu, Eliza Schereș si Loriana Apahidean, nu numai că a ajuns in finală trecând de toate fazele eliminatorii dar a și câștigat competiția de la Brașov cu o decizie unanimă de 7 la 0.

De asemenea, Grupul Da Vinci Turda s-a remarcat și cu premii pe plan individual.4 dintre participanții din Turda la această competiție au fost premiați în topul celor mai buni vorbitori ai competiției:

  • Ana Maria Botezan - locul 6
  • Rada Roman Crișan -  locul 5
  • Mălina Sălăgean - locul 4
  • Rareș Paul Grigorescu - locul 3

Toate aceste premii au fost obținute de debaterii Grupului Da Vinci Turda cu ajutorul antrenorilor cu mai multă experiență in dezbateri, care au depus munca și timpul necesar pentru a-i invăța pe copii valorile dezbaterilor și a-i informa despre concepte complicate referitoare la situația economică din China și multe altele. Aceștia sunt: Sergiu Tritean, Patricia Ciocan și Damian Ovidiu care a antrenat echipa câștigătoarea competiției.

Am avut membrii și in echipa de organizare a competiției, oameni care cred în importanța dezbaterilor și investesc multe resurse incercând să le creeze și celorlalți debateri contextul de a o găsi. Damian Ovidiu (Tab Master) împreună cu Horia Roman Crișan(Junior Tab Master) au format echipa de tabulare a competiției, iar Leonardo Mihai Mărincean a făcut parte din echipa de adjudecare a Tandem Debate Weekend.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS