Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

VIDEO SUGESTIV | Cristian Matei: “Ne pregătim să implementăm modul de învăţare online pentru elevii din Turda”

Diverse
Tools
Typography

Platforma 24edu este pusă gratuit la dispoziția utilizatorilor de către 24edu și Orange România, iar noi ne aflăm în derularea procesului de implementare. În cadrul acestei platforme este disponibil modulul de învățare online, prin intermediul căruia profesorii pot susține lecțiile și să trimită teme elevilor online, iar elevii pot trimite răspunsurile.

Sistemul funcționează în limba română și maghiară, fiind creat pe curricula sistemului de educație din România. Această platformă poate fi accesată atât de profesori și elevi, cât și de către părinți.

În acest moment suntem în curs de pregătire a tuturor etapelor necesare derulării acestui proiect și vom reveni cu informații suplimentare după finalizarea tuturor procedurilor de înscriere a elevilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS