Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Drogurile ucid încet și pe furiș, iar elevii din Câmpia Turzii au aflat asta!

P. Dan
Tools
Typography

2️⃣5️⃣0️⃣ de elevi de la Liceul Teoretic "Pavel Dan" și Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" au participat la conferința "PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL ADOLESCENȚILOR CLUJENI- ALEG".

✅️Evenimentul, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în parteneriat cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Cluj și Primăria Municipiului Câmpia Turzii i-a pus pe elevi în fața realităților consumului de droguri.

Speakeri au fost:

➡️Domnul Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN,

➡️Domnul Mircea Abrudean, Secretar General al Guvernului,

➡️Inspectorul Școlar General, Marinela Marc,

➡️Inspectorii Școlari, Amalia Gurzău și Daniela Giurgiu,

➡️Consilierul Județean, Dumitru Drăghici,

➡️Doamna Maria Forna, președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică Cluj,

➡️Domnul Sebastian Marcu, Comisar Șef Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Cluj

➡️Doamna Gina Pop, Comisar Șef Analiza și Prevenirea Criminalității IPJ Cluj

➡️Domnul Iosif Țițerlea, reprezentant al Teen Challenge România - fost consumator de narcotice.

❗️Elevii de liceu au putut afla diverse aspecte legate de pericolele pe care le poate genera consumul de substanțe stupefiante, dar și ce pot face pentru a se proteja de anturajele greșite, care îi pot expune acestui flagel infracțional! A fost și un prilej excelent prin care domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, să reliefeze eforturile administrative adoptate în vederea descurajării consumului de stupefiante.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS