Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
98 New Articles

Programul “Fii responsabil! Fii partenerul meu!” în cadrul săptămânii “Şcoala altfel” la Colegiul Tehnic “Victor Ungureanu” Câmpia Turzii

V. Ungureanu
Tools
Typography

În perioada 27-31 martie 2017 la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” a avut loc săptămâna „Şcoala Altfel”.

Activităţile derulate în cadrul acestei acţiuni răspund invitaţiei lansate de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, prin Programul „Fii responsabil!Fii partenerul meu!" de a contribui la protejarea mediului înconjurător şi de a fi un exemplu pentru alţi tineri.

Elevii şi cadrele didactice au plantat flori în curtea Colegiului şi au efectuat acţiuni de ecologizare în Parcul Mare din municipiu.

De asemenea, în urma acţiunii de plantare de tei în cadrul proiectului ”Oraşul trăieşte, să-l ajutăm să respire!, elevii au îngrijit şi curăţat zona pe care au adoptat-o, oferindu-i un design aparte.

Programul „Şcoala Altfel” îşi doreşte să contribuie la dezvoltarea creativităţii copiilor şi să îmbine într-un mod atractiv teoria cu aplicaţiile ei din viaţa de zi cu zi a acestora.

Vă mulţumim pentru implicare şi responsabilitate!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS