Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

Municipiul Câmpia Turzii, performer la investițiile în domeniul educațional

V. Ungureanu
Tools
Typography

În cadrul Programului Operațional Regional 2014-20120/POR/318/10/2, POR 2017/10/10.2/7 regiuni/ “Îmbunătățirea infrastructurii educaționale/Creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic și învățare pe parcursul vieții”, care s-a deschis în data de 04.01.2018, ora 13.30, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a depus o cerere de finanțare, pentru:

- reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu” din Municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, în data de  05.01.2018, ora 00:55:03, prin intermediul aplicației electronice MySMIS, proiect în valoare de 12.449.324, 91 lei (TVA inclus).

Cererea de finanțare va fi verificată din punct de vedere al conformității administrative și eligibilității, conform prevederilor Ghidului specific aplicabil.

Prin intermediul acestui proiect se dorește reabilitarea clădirii și a sălii de sport a Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu”, dotarea laboratoarelor de informatică, a atelierelor de croitorie, modernizarea rețelelor Wi-Fi, precum și dotarea sălii de festivități cu sisteme audio-video de proiecție.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS