Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Elevii de la Colegiul „Emil Negruțiu” își fac practica în străinătate

E. Negruţiu
Tools
Typography

Timp de două săptămâni, începând din 16 aprilie, 14 elevi din clasa a XI-a Tehnician veterinar de la Colegiul „Emil Negruțiu” Turda participă la un stagiu de practică în Portugalia. Pe parcursul acestei perioade, elevii vor lua parte la activități de diagnosticare a bolilor, de stabilire a tratamentelor și de realizare a operațiilor chirurgicale în clinici veterinare moderne din zona Porto – Barcelos.

În luna octombrie 2018, un alt grup de 14 viitori tehnicieni veterinari de la „Emil Negruțiu”, vor face practică în Cipru, iar pentru 2019 sunt planificate alte stagii în zona Molano, Italia.

Aceste activități se înscriu în eforturile școlii de a asigura elevilor săi atât o bună pregătire pentru piața muncii, cât și o deschidere culturală spre ceea ce înseamnă lumea modernă de astăzi.

Practica în străinătate a elevilor de la Colegiul „Emil Negruțiu” este realizată prin programul Erasmus + al Uniunii Europene. Toate cheltuielile de transport, cazare și masă (inclusiv bani de buzunar) sunt asigurate din bugetul programului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS