Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Dulceața de usturoi, inovație a elevilor de la Colegiul „Emil Negruțiu” Turda

E. Negruţiu
Tools
Typography

Elevii Colegiului „Emil Negruțiu” exersează pașii pentru a deveni antreprenori în agribusiness, iar un rezultat palpabil este că două „companii”, „deținute” de 7 elevi din clasele a X-a și a XII-a, au fost selectate de Junior Achievement România pentru a participa la Competiția Națională de Agribusiness care va avea loc la București, în 24-25 mai 2018.

„Patronii” celor două companii au adus două inovații alimentare – dulceața de usturoi și dulceața de păpădie – pe care le vor produce și comercializa pe baza unor planuri de afaceri atent evaluate de organizatori.

În acest context, săptămâna aceasta a avut loc, la sediul colegiului, un mare târg de idei de afaceri la care au participat peste 60 de elevi de la Colegiul „Emil Negruțiu”, Școala Gimnazială „Teodor Mureșanu”, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda. Elevii s-au întrecut în prezentarea ideilor lor, iar cele mai bune viitoare afaceri au fost premiate.de JA România.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS