Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

Târgul ofertelor educaționale la Colegiul „Emil Negruțiu”

E. Negruţiu
Tools
Typography

(comunicat)
Joi, 16 mai 2019, la Colegiul „Emil Negruțiu” Turda se desfășoară Târgul ofertelor educaționale pentru zona Turda – Câmpia Turzii. Rolul târgului este ca, aici, elevii din clasele a VIII-a să discute direct cu reprezentanții liceelor despre specializările și calificările pe care acestea le organizează în anul școlar 2019-2020 și să-și aleagă, astfel, traseul de formare pentru următorii ani.

Liceele prezente la tâtg sunt Colegiul „Emil Negruțiu” Turda, Colegiul Tehnic Turda și Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” Câmpia Turzii.

Colegiul „Emil Negruțiu” le propune absolvenților de clasa a VIII-a două clase de liceu – Tehnician veterinar, respectiv Tehnician în turism – și două clase de școală profesională – Bucătar, respectiv Chelner ospătar.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS