Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Portret de învingător la CNMV Turda - Horaţiu Oprea

CNMV
Tools
Typography

La Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, învață mulți elevi cu care ne mândrim și care fac cinste școlii. Unul dintre aceștia este Horațiu Oprea, elev în clasa a XII-a B.

Încă de la începutul clasei a IX-a, Horațiu a fost implicat în majoritatea activităților școlare și extrașcolare.  A participat la evenimentele artistice desfășurate la colegiu, momente ce au făcut mai ușoară acomodarea în liceu. Fiind elev al unui profil real, a fost interesat de studiul științelor, participând la concursul interdisciplinar „CONFERENCE OF YOUNG SCIENTIST” unde a ajuns în anul 2020, până la etapa națională.

Dornic să ajute, a luat parte la diferite acțiuni de voluntariat în cadrul unui club de știință și la nivelul mai multor inițiative pe plan local. A fost membru al echipajului școlii în anul 2019 la concursul de acordare a primului-ajutor „Sanitarii pricepuți”. Și-a reprezentat colegii în Consiliul Școlar al Elevilor timp de patru ani, unde a ajutat la organizarea mai multor activități.

Printre pasiunile sale se numără sportul, lectura și dezvoltarea personală; dar în special dansul popular, Horațiu fiind membru al Ansamblului Folcloric „Datina Turdeană” de 12 ani, alături de care a reprezentat Turda și România la diferite spectacole naționale și internaționale.

După terminarea liceului, își dorește să urmeze cursurile unei instituții militare în domeniul situațiilor de urgență, considerând acest mediu al disciplinei și seriozității un cadru propice pentru dezvoltarea sa profesională viitoare.

Mult succes în tot ceea ce îți propui, Horațiu!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS