Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Un final plin de emoție și un început glorios pentru echipa CyberPunk Robotics

CNMV
Tools
Typography

Echipa de robotică CyberPunk Robotics a Colegiului Național “Mihai Viteazul” Turda a participat la etapa națională a sezonului 7 din cadrul competiției BRD First Tech Challenge 2023 din București în perioda 3-5 martie. Echipa face parte din această competiție de 7 sezoane, reușind să se califice la etapa națională de 6 ori, acum pentru cel de al 4-lea an consecutiv.

Spre deosebire de celelalte etape naționale a competiției BRD First Tech Challenge, acest an a reprezentat pentru echipa CyberPunk Robotics, mai mult ca niciodata, entuziasm, adrenalina, suspans. Naționala sezonului 7 a atins apogeul emoției, al fericirii, dar și al îngrijorării, al fricii pentru nou și neașteptat. Astfel, contextul naționalei a fost prilejul perfect ca team leaderii să predea ștafeta membrilor mai mici, oferindu-le încrederea că vor reuși să mențină echilibrul echipei și să facă o treabă cel puțin la fel de bună ca și ei.

Acum, echipa CyberPunk Robotics este formata majoritar din elevi de clasa a 9-a, iar pasiunea, dedicarea și implicarea membrilor au intensificat emoțiile puternice din cele 3 zile. Spiritul de echipă și susținerea reciprocă au emoționat și sensibilizat atât membrii mai vechi ai echipei, cât și juriul și pe ceilalți participanți, motiv pentru care naționala sezonului 7 a reprezentat un final plin de emoție și un început glorios, cu lacrimi de fericire, pline de speranță.

Aflându-se la final, echipa a privit acest sezon dintr-o perspectivă obiectivă, fiind recunoscători pentru munca depusă și pentru felul în care au evoluat. Acest fapt a fost dovedit la etapa națională, unde, deși au întâmpinat anumite obstacole și greutăți, au reușit să încheie sezonul într-un mod apoteotic, fiind mulțumiți de munca lor și recunoscători pentru echipa pe care o au.

În continuare, echipa are planuri mărețe pentru următoarele sezoane, motiv pentru care vă invită să fiți alături de ei și să le susțineți munca.

De asemenea, echipa CyberPunk Robotics dorește să le mulțumească team leaderilor, Miclăuș Tudor și Dinu Bogdan, pentru toată munca depusa în crearea unei echipe atât de frumoase, pentru dedicarea pe care au avut-o, pentru susținerea oferită și timpul investit. Aceștia au reușit să aduca o schimbare radicală echipei și dinamicii ei, și au lăsat în spate niște tineri pasionați, dornici să inoveze. Foștii team leaderi ai echipei au oferit aripi acesteia și au deschis orizonturile ei, oferindu-i șansa să viseze la un viitor măreț!

Echipa CyberPunk Robotics mulțumește Colegiului Național “Mihai Viteazul” Turda și sponsorilor lor, ACS Industries, Holcim, CSI, Asociația Savu Dragomir, Electro Vest SRL, Dachim și lui Adrian Marian Magda pentru suportul oferit!



BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS