Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Târg Educaţional la CNMV Turda

CNMV
Tools
Typography

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj și Colegiul Național "Mihai Viteazul" Turda au organizat marţi, 4 aprilie, un Târg Educațional pentru elevii claselor a VIII-a.

Evenimentul a oferit elevilor oportunitatea de a cunoaște oferta unităților de învățământ din Turda  pentru anul școlar 2023-2024, precum și informațiile necesare pentru a-și putea face o idee despre opțiunile școlare teoretice și profesionale disponibile.

Astfel, Colegiul Emil Negrutiu Turda, Colegiul Tehnic Turda, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, Jósika Miklós Elméleti Líceum, Torda / Liceul Teoretic Jósika Miklós, Turda și Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda au prezentat oferta educațională pentru viitorii elevi de liceu.

Suntem bucuroși să anunțăm că evenimentul a fost un succes, cu o mulțime de elevi interesați prezenți. Mulțumim tuturor celor care au participat la eveniment și sperăm că această oportunitate a fost utilă pentru toți elevii prezenți.

Vă reamintim că joi, 6 aprilie, în aceeași locație va fi organizat un un Târg Educațional pentru liceeni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS