Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Peste jumătate dintre absolvenţii de la CNMV Turda au avut medii peste 9.00 la bacalaureat

CNMV
Tools
Typography

Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda a prezentat cifre referitoare la numărul de absolvenţi ai colegiului şi notele pe care le-au obţinut aceştia în urma examenului de bacalaureat.

Concret, la începutul anului şcolar 2015-2016, la CNMV Turda erau 116 elevi înscrişi în clasa a XII-a toţi promovând clasa a XII-a.

Din cei 116 înscrişi la sesiunea iunie-iulie 2016 a examenului de bacalaureat, au promovat 115, un elev fiind respins.

Mai mult, în ceea ce priveşte mediile pe care absolvenţii de la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda le-au avut la examenul maturităţii, lucrurile stau după cum urmează:

  • 65 elevi au promovat examenul naţional de bacalaureat cu medii generale cuprinse între 9,00 și 9,90
  • 41 elevi au promovat examenul naţional de bacalaureat cu medii generale cuprinse între 8,01 și 8,96
  • 9 elevi au promovat examenul naţional de bacalaureat cu medii generale cuprinse între 7,11 și 7,86

Dacă e să ne raportăm procentual, în afară de a spune că, evident, toţi elevii au avut medii peste 7,11, putem observa următoarele:

  • 56,03% dintre elevi au avut medii peste 9,00
  • 35,34% dintre elevi au avut medii între 8,01 şi 8,96
  • 7,76% dintre elevi au avut medii între 7,11 şi 7,86

Chiar mai îmbucurătoare pare situaţia când se observă că medii peste 8,00 la examenul de bacalaureat au obţinut nu mai puţin de 91,38% dintre elevii care au absolvit clasa a XII-a la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda.

Cifrele prezentate de instituţia de învăţământ turdeană sunt cele de dinaintea depunerii contestaţiilor şi mai multe detalii puteţi obţine AICI.

Rezultatele la EXAMENUL NAŢIONAL DE BACALAUREAT, sesiunea iunie-iulie 2016, ne îndreptățesc să îi felicităm pe absolvenţii PROMOŢIEI 2016 a Colegiului Naţional «Mihai Viteazul» Turda, pe părinții lor, care le-au creat condițiile potrivite studiului și au înțeles să se alăture școlii, în demersul ei de a forma tineri cu un profil intelectual și moral de valoare, şi pe cadrele didactice care prin eforturile permanente, prin demnitate şi onoare, prin calitate intelectuală şi rafinament au ars pentru ideea de bine, de frumos şi adevăr” scria şi directorul CNMV Turda, Gheorghe Lobonţ, alături de cifrele prezentate şi de noi mai sus.

Notă: Toate fotografiile care însoţesc acest articol sunt cele postate pe pagina de pe reţeaua de socializare facebook a CNMV Turda.



BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS