Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

La Școala Gimnazială Horea Cloșca și Crișan Turda, cu sprijinul Asociației Horea, Cloșca și Crișan, s-a organizat în luna octombrie două activități de programare și robotică în cadrul proiectului Bit cu bit spre… Microbit.

Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Turda a fost vizitată de un număr mare de părinți atât pentru a afla condițiile de înscriere în clasa a 5-a Engleză-intensiv, cât și pentru a se informa despre înscrierea în Clasa Pregătitoare , 2023-2024.

More Articles ...