Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Mon, Jan
139 New Articles

În această lună, mai exact în data de 7 decembrie, Școala Gimnazială "Horea, Cloșca și Crișan" și-a sărbătorit ocrotitoarea spirituală: Sf. Mc. Filofteia.

Daria Cosmina Cloța este o elevă reprezentativă pentru generația de absolvenți 2021 și în același timp pentru municipiul nostru, fiind de altfel una dintre cele 3 ”șefe de promoție 2021” de la Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” din municipiul Turda.

Compania PRAS Consulting SRL din București a venit în sprijinul unor elevi de la  Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” din municipiul Turda, oferind într-un prim lot 6 laptopuri unor elevi din clasa a 6-a C, pentru a le facilita accesul la cursurile școlii desfăsurate online cu ajutorul tehnologiei.

More Articles ...

Page 1 of 4