Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

Școala HCC Turda și-a deschis porțile

HCC
Tools
Typography

Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Turda a fost vizitată de un număr mare de părinți atât pentru a afla condițiile de înscriere în clasa a 5-a Engleză-intensiv, cât și pentru a se informa despre înscrierea în Clasa Pregătitoare , 2023-2024.

Cei interesați pot să se intereseze chiar la unitatea școlară – strada Lotus nr 7, Micro 3 - în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 12.00 sau să sune la nr de telefon (0264) - 322 688

Astfel, așa cum cum se întâmplă în fiecare an de ceva vreme, Daniela Bulgarov – directorul școlii, împreună cu o parte dintre învățători și profesori, au organizat un eveniment special, „Ziua Porților Deschise”, cu rolul de a prezenta școala pentru cei interesați și de asemenea, pentru a le da informațiile necesare privind înscrierea în Clasa Pregătitoare 2023-2024, respectiv despre criteriile de înscriere pentru Clasa a 5-a de Engleză-intensiv 2023-2024.

Vizitatorii care au trecut pragul Școlii Gimnaziale „Horea, Cloșca și Crișan” din municipiul Turda, au luat legătura cu dnele înv. ce vor fi la Clasa Pregătitoare, între care și  dna. înv. Alina Ioana Mera. Nu în ultimul rând, merită amintit și faptul că cei prezenți, încă de la intrare, au avut parte de melodii vesele interpretate de copiii corului școlii „Minibong”, condus de înv. Olimpia Bogdan, despre care v-am mai vorbit cu alte ocazii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS