Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Oana Rus: păstraţi doar amintirile frumoase ca semn al prieteniei noastre!

HCC
Tools
Typography

La final de gimnaziu, Oana Rus, elevă remarcabilă şi şefă de promoţie 2016 a Şcolii Gimnaziale „Horea, Cloşca şi Crişan” din municipiul Turda:

„Iată-ne ajunşi la un sfârşit de drum ce a început parcă abia ieri!

Vă mai aduceţi aminte de ziua ploioasă din 15 septembrie 2008, când mici şi cu ghiozdane mari, plini de emoţii, ne strecuram în imensa sală de sport pentru a ne cunoaşte învăţătorul? Am trecut atunci printr-un tunet de flori spre şcoala care urma să ne devină casă pentru următorii ani. Acel tunel s-a transformat într-un tunel al timpului, pentru că perioada dintre aceea zi şi cea de astăzi pare acum o singură clipă, pentru că totul a trecut prea repede.

Dar câte emoţii, năzuinţe, împliniri sau vine risipite au fost cuprinse în acest răstimp, doar inima fiecăruia poate da mărturie.

Nu am fost singuri în această vreme! Paşii şi caracterele ne-au fost îndreptate, ca din mlădiţe tinere şi uneori rebele, să crească vlăstare roditoare. E şi meritul dascălilor noştri pentru această reuşită! Fiecare în parte, învăţător sau profesor, au aşezat în noi un bob de lumină... speranţa lor de împlinire.

Pentru aceasta vă mulţumim dragi profesori! Să aveţi credinţa că tot ce aţi sădit în noi va aduce într-o zi rod bogat!

Şi să uitaţi acele clipe în care sufletele noastre tinere iubeau şi-un pic din răzvrătire.

E vremea să ne despărţim pentru a crea un alt întreg, dar anii aceştia de gimnaziu vor fi tot timpul un punct în care cercul se va închide.

Au fost frumoşi şi vor rămâne. Păstraţi doar amintirile frumoase ca semn al prieteniei noastre!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS