Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

O zi importantă în viața Școlii Gimnaziale „Mihai Vodă”

M. Vodă
Tools
Typography

Evenimentul „Gala excelenţei în educaţie” desfăşurat în 5 octombrie 2016 de „Ziua educaţiei” a avut loc în sala Auditorium Maximum a Universităţii „Babeş-Bolyai” unde  au fost premiați cei mai buni  profesori şi cele mai bune unităţi şcolare clujene.

Inspectoratul Școlar Județean Cluj  a dorit să transmită public un mesaj de valorizare a tuturor celor dedicați învățământului, care fac performanță an de an.

În cadrul acestei gale, alături de școli prestigioase din județul Cluj,  Școala Gimnazială „Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazu  a primit Premiul Special și Diplomă de merit pentru implicarea în dezvoltarea învățământului rural în anul școlar 2015-2016. 

Domnul primar Ioan Zeng a fost invitat la gală de către ISJ Cluj, pentru a oferi un exemplu de bună practică în ceea ce privește buna colaborare între școală și autoritățile publice locale a afirmat că „Școala este oglinda primarului”.

Cu această ocazie doamna director, prof. Daniela Maria Arion a dorit să mulțumească colectivului școlii (cadre didactice, personal didactic auxiliar și personalul nedidactic)  pentru devotamentul de care dau dovadă zi de zi, Consiliului local, Primăriei Mihai Viteazu și în special domnului primar Ioan Zeng pentru faptul că au înțeles că o comunitate poate să prospere doar prin educație. De asemenea, le mulţumeşte părinților, care sunt mereu alături de  școală  și elevilor, care participă cu mult interes în toate activitățile derulate, se pregătesc temeinic și obțin rezultate deosebite la examene și concusuri școlare.

”Premiul obținut doresc să îl împart cu toți cei enumerați, cu d-na director adjunct, prof. Gabriela Gombasi cu care alcătuim o echipă eficientă și nu în ultimul rând, cu  fostul  director al școlii, doamna  Maria Corcheș care  prin munca susţinută depusă în 18 ani de directorat a înscris cu succes numele şcolii nostre între şcolile judeţului Cluj.

Știm că acest premiu ne obligă să continuăm să fim cei mai buni, să arătăm că am meritat pe deplin această distincţie şi promitem să ne menţinem în fruntea şcolilor din mediul rural și nu numai ”, a precizat prof. Daniela Marian Arion director al Şcolii Gimnaziale „Mihai Vodă”, Mihai Miteazu. (prof. Toader Olga Teodora)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS