Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Wed, May
97 New Articles

Cupa 1 Decembrie la "Ioan Opriş"

I. Opriş
Tools
Typography

În acest an, competiţia „Cupa 1 Decembrie" – ediţia nr. 4, va avea loc la Şcoala Gimnazială „Ioan Opriş" din municipiul Turda, miercuri 2 decembrie 2015, de la ora 13.00

„Cupa 1 Decembrie" este o competiţie interşcolară pentru elevii de gimnaziu, la care unităţile şcolare din municipiu participă fiecare cu o echipă formată din opt copii, patru fete şi patru băieţi.

Probele concursului sunt distractive, atât cele sportive cât şi cele de cultură generală, scopul fiind promovarea fairplay-ului. Conform regulamentului, şcoala reprezentată de echipa câştigătoare va organiza ediţia următoare.

Concursul „Cupa 1 Decembrie" a fost iniţiat la Turda în anul 2012, ideea aparţinând profesorului Octavian Gruian.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS