Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Tineri turdeni valoroşi (1) – Bogdan Silvăşan

I. Opriş
Tools
Typography

Bogdan Silvăşan este unul dintre absolvenţii excepţionali 2016 ai Şcolii Gimnaziale „Ioan Opriş” din municipiul Turda şi nu doar atât, la examenele de Evaluare Naţională obţinând a şasea medie ca valoare, la nivelul tuturor şcolilor din Turda, Câmpia Turzii şi localităţile învecinate.

Din toamnă va fi proaspăt boboc al Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Turda, fiind admis cu media de admitere 9.76 la specializarea Matematică-Informatică, specializare cu cea mai mare cotă de încredere din zona Turda-Câmpia Turzii şi a opta la nivelul judeţului Cluj, conform mediilor de admitere.

Despre aceste reuşite, adolescentul ne spunea că pregătirea sistematică a fost esenţială. „Exerciţiul continuu şi seriozitatea au avut un rol decisiv în învăţărea noţiunilor pentru ceea ce eu consider un succes.”, ne mărturisea tânărul Bogdan Silvăşan. În acelaşi timp, spune el, toate acestea au fost posibile şi pentru că a avut parte în momentele potrivite de sfaturi şi mai ales de sprijin permanent de la cei mai apropiaţi. „Astfel, acum când eforturile mele au dat roade, le mulţumesc în special părinţilor şi profesorilor mei pentru că m-au susţinut în activitatea mea şcolară şi au fost alături de mine mereu”.

Prof. Cristina Feneşan, care i-a fost unul dintre profesorii cei mai apropiaţi pe parcursul anilor de gimnaziu, având şi calitatea de diriginte, a fost încântată să ne povestească despre Bogdan Silvăşan, unul dintre elevii ei performanţi: „Bogdan Silvăşan e un elev care, în eleganţa lui cu cei din jur, ştie să se aprecieze corect, să depună efortul necesar atingerii ţelului propus, să aibă ca fir călăuzitor în viaţă bunul simţ, să nu ezite să-i ajute pe cei care i-o cer şi să rămână modest chiar dacă îşi cunoaşte valoarea.

Toate acestea i-au adus admiraţia mea, ca profesor şi diriginte şi respectul colegilor săi”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS