Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Profesorii de la Colegiul Tehnic Turda, în doliu

C. Tehnic Turda
Tools
Typography

O veste tristă a lovit ca un fulger comunitatea cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic Turda, dar nu numai.

Postarea prin care directorul Dumnitru Mateescu anunţa pe reţeaua de socializare facebook trecerea trecerea  fulgerătoare la cele veşnice a - de-acum - fostului coleg Olimpiu Vesa a adus un val de tristeţe printre cei care l-au cunoscut pe Olimpiu:

Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a fost VESA OLIMPIU.  Șocul acestei vesti ne-a făcut sa amutim! Tot colegiul este in lacrimi elevi și profesori deopotrivă.  Avea doar 45 ani!

Se pare că decesul ar fi survenit brussc, în timp ce Olimpiu Vesa era plecat din ţară.