Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Calificare la Faza Națională a Olimpiadei de Limba Franceză a unei eleve de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii

M. Viteazul
Tools
Typography

Olimpiadele școlare reprezintă concursuri care implică multă muncă, perseverență și ambiție.

Eleva SAROȘI DALIA din clasa a VII-a A, a dat dovadă de toate aceste calități și a obținut premiul I la Olimpiada de Limba franceză, calificându-se la etapa națională a acestei competiții.

De asemenea, eleva a participat și la faza județeană a Olimpiadei de Limba și literatura română unde a obținut ”Mențiune”.

Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii se mândrește cu rezultatele obținute de eleva SAROȘI DALIA  și felicită doamnele profesor Stanciu Andreea Gabriela și Ploscar Anamaria, sub îndrumarea cărora au fost posibile aceste minunate rezultate.