Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Excursie în cadrul PNRAS – Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii

M. Viteazul
Tools
Typography

În cadrul Programului Național de Reducere a Abandonului Școlar, elevii școlii noastre au beneficiat de activități în aer liber, deplasări care le-a recompensat munca depusă pentru obținerea unor reultate mai bune la învățătură.

Astfel,  aceștia au vizitat numeroase obiective, dintre care câteva i-au impresionat: Grădina Zoologică din Oradea, Muzeul Etnografic și Gradina Botanică din Cluj Napoca, Parcul de Agrement ”Moara de Vânt” de la Sălicea și Parcul de Agrement ”Jecko parc”, unde adrenalina a atins cote maxime.

Elevii au petrecut timp de calitate și-au îmbogățit cunoștințele cu istoria anumitor locuri, au vizitat obiective interesante, au socializat s-au jucat și s-au bucurat de această oportunitate.

Scopul acestor activități a fost în primul rând de a dezvolta competențele de comunicare și de dezvoltare personală, contribuind la starea de bine a elevilor și a creșterii stimei de sine.