Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
98 New Articles

Şi îl săgeată nu orice săgeată, ci una albastră, pe fond galben, într-un chenar tot albastru închis şi cu direcţie dreapta-sus. În cazul în care vă roade curiozitatea şi chiar vă încearcă necestitatea de a afla detalii, nimeni nu vă opreşte să citiţi în continuare.

Discursurile celor cărora le-am dat frâile în mâni ca să ne conducă încotro or vedea cu ochii şi încotro îi duce mintea par să fie, câteodată, adevărate momente de desfătare (pentru noi) chin (pentru limba română) plus un vârf de cuţit de ridicol (pentru ei).

More Articles ...