Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

La ce partid e cu gandul pedelistul Sorin Bichis? | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

În şedinţa de ieri, 14 august, a Consiliului Local Turda, consilierul PD-L So-so-rin Bi-bi-bichiş s-a lăsat luat de valul politicii care era cât pe ce să îl parauşuteze taman în grădina lu’ domnu’ Dan.

Când, în şedinţă, s-au făcut propuneri privind consilierii care să plece în delegaţie la Kiskunfélegyháza, primul care a luat cuvântul a fost Lucian Varo, de la PP-DD şi care a spus: „Din partea PP-DD...”, imediat luând cuvântul Sorin Bichiş care, la rândul său, a spus „din partea PP-D... din partea PD-L...”.
Urma de referire la partidul lu’ domnu’ Dan pare să fi stârnit amuzamentul condimentat cu o uşoară tentă de superioritate, a lui Lucian Varo cel puţin.
Deci la ce partid să fi fost cu gândul Sorin Bichiş?
Dacă e să ne întrebaţi pe noi, situaţia e alta. Pe de-o parte am putea presupune că Sorin Bichiş s-a confruntat cu un început de bâlbâială (oare de la ceva emoţii?). Pe de altă parte, mai ţineţi minte cum se specula înainte de parlamentarele de anul trecut cum că domnu’ Dan n-ar fi altceva decât un furăcios de voturi în contul lui Băsescu şi că, după alegeri, ar fi posibilă o alipire, amicală măcar, între partidu’ lu domnu’ Băse şi partidu’ lu’ domnu’ Dan? Ei, oare să nu fi rămas Sorin Bichiş cu fragmente de idei potrivit cărora bănuita fuziune ar fi putut duce la un partid mare şi frumos care să se fi numit PP-DD-LL? Cine mai poate şti...?

{mp3}2013/08/bichisPpdd{/mp3}  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS