Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Lucian Varo a trecut la un alt nivel de amuzament: cel din discurs | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Viceprimarul municipiului Turda - Lucian Varo - pare să insiste în a convinge opinia publică ce fel de demnitar este şi cum înţelege să gestioneze funcţia cu care s-a trezit pe cap prin votul consilierilor turdeni.

Prezent la momentul la care şcoala turdeană HCC îşi primea "bunătăţile" oferite în urma campaniei derulate de Kaufland Turda, Lucian Varo a fost invitat să ia cuvântul.
Părând uşor speriat de ceea ce urma să se întâmple, Varo a luat microfonul în mână şi a spus: "Mă onorează prezenţa mea aici". Of, of... Şi când te gândeşti că se aude rău pentru că microfonul n-a funcţionat în primele câteva secunde. Până şi curentul electric a vrut să îl scape pe Varo de a se manifesta, dar n-a fost să fie.
Poate din prima nu consideraţi că este ceva neapărat de reţinut. Dacă vă antrenaţi spiritul de observaţie cu frazări clasice gen "eu centrez, cu dau cu capul" sau "vai ce îmi plac glumele mele" ori "ce bine mă simt eu cu mine însumi şi cât de autosuficient pot să îmi fiu", s-ar putea chiar să observaţi nuanţa. Auzi tu: "Mă onorează prezenţa mea aici"...
Încercând să ne alungăm ideea că viceprimarul Turzii, Lucian Varo, poate chiar se simţea onorat de propria-i prezenţă într-un loc anume doar pe principiul "mamă, ce drag mi-s că îmi vine să mă iau în braţe şi să mă pup din cap până-n picioare", încercăm să ne închipuim oare cum era dacă Lucian Varo (VICEPRIMARUL TURZII), ar fi spus, de exemplu, "mă onorează invitaţia pe care mi-aţi adresat-o"? Dar cum n-a ştiut, cum n-a ştiut...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS