Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Fri, Jul
84 New Articles

Ce spera Remus Filip | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
Colegul nostru de Comunitate Urbană Arieş, consilierul PD-L Remus Filip de la Câmpia Turzii, a reacţionat din nou. De data aceasta tot într-o polemică, doar că o polemică în care s-a vârât cu propriile-i cuvinte – cam aşa, ca de obicei.
Probabil foarte convins de ceea ce dorea să spună, Remus Filip a pierdut cu 0-1 meciul cu semantica... sau cel puţin asta e părerea noastră, având în vedere că tânărul consilier PD-L s-a avântat cu „eu sper că dumneavoastră ori nu vreţi să înţelegeţi...” Ei, voi ce părere aveţi de scor?
Ce n-am înţeles noi este cum putea spera Remus Filip că interlocutorul său – consilierul PNL Dorin Lojigan – nu vrea să înţeleagă. Oare doar pentru a i se confirma lui Remus Filip poziţia adoptată de-a lungul polemicii? Dacă e aşa, acesta nu ar putea fi decât un artificiu de comunicare atât de slab şi care l-ar pune pe Remus Filip într-o poziţie atât de jenantă!
Până una-alta, deocamdată Remus Filip ar fi pe locul şapte pe lista de consilieri propusă de PD-L Câmpia Turzii pentru alegerile locale din 10 iunie şi, din câte am înţeles, Dumnezeu ţine cu toată lumea.
{mp3}2012/05/filipSperanta{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS