Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Emil Boc şi când stă pe scaun stă pe vârfuri

Strofocle
Tools
Typography

Cu siguranţă alura fostului prim ministru Emil Boc (actual primar al Clujului) a devenit, în timp, subiect de bârfe şi de glume, ajungând până la celebra fotografie de grup în care Emil Boc stătea pe vârfuri.

Iată că, ardelean hotărât, Emil Boc nu se dezminte. Invitat, încalitate de primar al municipiului Cluj-Napoca la festivităţile de deschidere a celei de-a XIII-a ediţii a Zilelor Municipiului Turda, Emil Boc a trebuit, la un moment dat, să şadă pe scaun, că doar n-o sta omul tot în picioare. Ciudat este, totuşi, că şi aşezat pe scaun, Emil Boc stătea pe vârfuri. Să fie oare un reflex dobândit?
Bine, ne gândim că cel mai probabil a preferat să îşi ţină genunchii ridicaţi pentru a nu-i aluneca de pe picioare documentele cu marile realizări ale primarului Turzii şi cu strategia de dezvoltare a zonei pe perioada 2014-2020. Totuşi, chiar şi aşa...
Oricum, nu ne împiedică nimeni să ne închipuim ce s-ar fi făcut fostul prim ministru în cazul în care, pe scaunul pe care stătea, ar fi fost aşezat şi un scăunel ca cel pentru copii la frizer, ca să poată să vadă mai de sus mulţimea adunată în sala mare a primăriei... Cel mai probabil că picioarele i-ar fi atârnat suspendate fără să mai atingă mocheta moale şi, în cazul în care era invitat să ia cuvântul, trebuia să sară jos de pe scaun. Aşa că mai bine că nu i-au pus şi scăunelul pentru copii ca la frizer, că oricum nu era nicio oglindă prin preajmă...  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS