Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May
99 New Articles

PARANORMAL: Site-ul PSD Turda a avut premoniţii

Strofocle
Tools
Typography

PSD Turda are site – asta în cazul în care nu ştiaţi. Pe site-ul PSD Turda, administratorul a pus un sondaj care, cum s-ar zice, să ia pulsul societăţii.

Şi cum, spre surprinderea unora, societatea mai are puls, societatea a reacţionat. Doar că a reacţionat într-un mod surprinzător din perspectiva contextului în care se afla sondajul: pe site-ul unui partid de opoziţie care voia să răstoarne puterea pentru a-i lua locul. Doar că – ce să vezi? – societatea pe care partidul o îndemna să-l ajute să răstoarne puterea a răspuns contra vântului.
Mai precis, la întrebarea „Ce te nemulţumeşte mai mult, în viaţa de zi cu zi?” răspunsul care a primit cele mai multe voturi a fost „Sunt mulţumit, nu am nicio problemă”. Fără să ne mai încurcăm cu „Ce te-ntreb eu şi ce răspunzi tu?”, observăm doar că pentru răspunsul de mai sus au optat (cel puţin până la momentul la care am văzut noi) 58,5% din cei care au binevoit să răspundă la sondaj.
Bara de procentaj care se întindea pe site-ul PSD Turda aproape ca o funie în casa spânzuratului ar putea fi – încă de pe vremea campaniei, deoarece, în timp, acest răspuns a avut cam cele mai multe voturi – o dovadă, neoficială, că partidul care voia voturi nu le-ar primi din moment ce majoritatea se simte bine cu puterea la locul ei, de la putere...
Adevărat copil vitreg şi din flori al caracatiţei Paul, site-ul PSD Turda, prin sondajul său, a dat dovadă de un puternic simţ al anticipaţiei, mai ales dacă ne uităm câţi consilieri PSD sunt, după alegerile din 10 iunie 2012, în Consiliul local Turda: tot atâţia...
Gurile rele ar putea spune că în sondaj şi-a băgat coada pixelul portocaliu care, astfel, s-ar fi dedat la discreditări de joasă speţă. În replică, ar putea veni un grup de cercetători specialişti în pixeli coloraţi care să declare: „Dic, ăştia!... Păi voi nu ştiţi că pixelu portocaliu nu era portocaliu, că era albastru şi nu a fost acuma că a fost la altă campanie şi că nici nu a fost pixel ci pumn şi că nici măcar cu pumnul ăla nu l-a lovit nici peste faţă nici în piept! Păi ce dracu, voi chiar nu mai ţineţi minte cum a fost?... De câte ori să vă repete omul?”.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS